Duct-Tape.nl

Duct-tape Huisselectie

Bij Duct-Tape.nl weet u wat u koop.

Duct-Tape.nl heeft als doelstelling duidelijk te zijn in zijn verkoopbeleid. De enige manier om de klant duidelijkheid te bieden in wat zij online bestellen is er voor te zorgen dat mensen weten wat ze aanschaffen. Duct-Tape.nl levert onder andere producten van Kip. Kip is een van de grote tape producenten “wereldwijd”. Door de continuïteit binnen het productiebeleid weten wij (en onze klanten) zeker dat de beoogde kwaliteit altijd geleverd wordt. Buiten deze professionele producten van KIP hebben wij binnen ons assortiment ook gekozen voor onze “huisselecties”.

Huisselectie

Binnen ons assortiment hebben wij ook een huisselectie. Producten in onze huisselectie zijn zorgvuldig gekozen producten die volgens onze eisen voldoen aan de beoogde kwaliteit en prijs. Concreet wil dat dus zeggen dat de producten uit onze huisselectie een goede prijs/kwaliteits verhouding hebben.

Zekerheid

Duct-Tape.nl is onderdeel van A.G. van den Heuvel Trading & Services. Door onze krachten te bundelen en ons op specifieke producten te richten kunnen wij onze klanten van de maximale service voorzien. Alle informatie over onze producten vindt u op de website. En mocht u toch nog vragen hebben staan wij altijd klaar om uw vragen persoonlijk of via mail te beantwoorden. Bovendien kunt u van al onze producten gratis productsheets downloaden en weet u direct alle specificaties van het product waar uw interesses naar uit gaan. Mocht u contact op willen nemen met ons dan kan dat via het contactformulier. U kunt uiteraard ook direct bellen met het onderstaande nummer. Logo klein