Zelfklevende beschermfolie

Zelfklevende beschermfolie is er in diverse soorten en maten. In ons assortiment hebben wij de volgende  zelfklevende beschermfolie:

  • 3813 Kip beschermfolie stand. kwaliteit: glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren.
  • 313 Kip beschermfolie prof.kwaliteit:
  • 357 Kip tapijtbeschermfolie

De zelfklevende beschermfolie van kip is een uitstekende beschermfolie voor diverse toepassingen.

Tijdens het klussen moet er vaak het een en ander worden beschermd. Maar met bijvoorbeeld stucloper is er de kan dat u struikelt. En dat is uiteraard niet de bedoeling. Door gebruik te maken van de beschermfolie is dit gevaar geweken. De zelfklevende beschermfolie hecht goed aan de ondervloer waardoor het goed blijft liggen. Nadat de werkzaamheden voltooit zijn kan de zelfklevende beschermfolie eenvoudig worden verwijderd van de ondergrond. De zelfklevende beschermfolie laat geen lijmresten achter.

3813 Kip beschermfolie stand. kwaliteit:

De 3813 kip beschermfolie stand. kwaliteit is een zelfklevende, sterke LDPE-folie die maximaal 10 dagen kan worden ingezet en is zowel binnen als buitenshuis te gebruiken. Deze beschermfolie en wordt vooral toegepast op glas, gestoffeerde trappen en harde ondervloeren.

Kijk hier voor de productsheet.

313 Kip beschermfolie prof.kwaliteit:

De 313 Kip beschermfolie voor langdurigere bescherming bij diverse werkzaamheden. Over het gehele oppervlak zelfklevend. Wees voorzichtig bij poreuze ondergronden, zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde PVC-ondergronden. De 313 beschermfolie is geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. En dus zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren.

Kijk hier voor de productsheet van dit product.

357 Kip tapijtbeschermfolie

De 357 tapijtbeschermfolie (of ook wel Carpet Cover genoemd) is speciaal geschikt voor het beschermen van tapijt, gestoffeerde trappen en andere gestoffeerde ondergronden.

Kijk voor de productsheet van dit product hier.

Uiteraard zijn vragen en/of opmerkingen bij ons altijd welkom. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Logo klein